Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2015 20:16 - Въведение в критика
Автор: valchonski Категория: Политика   
Прочетен: 586 Коментари: 0 Гласове:
2



Като начало искам да предопредя, че не всичко от написаното може да се хареса на всички.
В българското политическо пространство, постоянно се бълват всевъзможни глупости, скандали с псевдо-изчезнали агенти, корупционни скандали и други подобни сцени от ефтина, но ангажираща вниманието пиеса. България има проблем, огромен проблем и този проблем не е така нареченото "слабо" управление, огромния проблем на държавата е това, че ние се поддаваме на това управление като напускаме родната си земя, за да търсим спасение за нашите тела някъде навън. Липсата на идеи, отчаянието на младите висшисти (новата интелигенция), които напускат държавата и все по-голямата липса на вяра и надежда у тези, които остават, бавно но сигурно убиват България, както тумор убива човек. Това се дължи на добре водена анти-българска политика, водена от нашите родни политици, които за жалост сами сме избрали, уж да осигурят по-добро бъдеще за нас, за нашите родители, деца, близки и приятели, но истината е друга. Истината е така, че политиката, която се води е политика на разделение, разделят българското общество, на етноси, на религиозна основа, разделят го използвайки страх насаждан с години, разделят го с липсата на възможности за достоен живот.
С цел облагодетелстване на самите тях и задържането им колкото се може повече във властта, българският политически "елит" унищожи икономиката в България, разпродадоха печеливши държавни предприятия в престъпни частни ръце, под предтекста, че го правят за доброто на нацията, накараха по един или друг начин младите и образовани хора да заминат, като в държавата останаха предимно ниско образовани, възрастни хора и хора от така наречените малцинства. Останаха все хора, които лесно биват маниполирани, с цел именно да се задържат на власт, доейки вече изнемощялата крава. Отстранявайки младия и образован човек, човека който мисли, поддържането на едно необразовано малцинство, което е готово да изпълнява всичко срещу 50 лева, лъжите за отминалото "хубаво" време, с които засипват възрастните ще позволи на нашите съвременни "душмани" да доят от кравата, дори когато тя умре.
За да се предотврати това безобразно нещо, е необходимо да се появят хора с идеи, хора, които да поставят общото благо преди своето и ако това не се случи скоро ударил е дванадестия час за България.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valchonski
Категория: Политика
Прочетен: 13086
Постинги: 6
Коментари: 2
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031